0

2019 : Movies to Watch

Karena seneng banget nonton, dan terinspirasi checklist layout movie 2018 dari cinemax kmrn, jadi pengen juga nyiapin checklist buat 2019.

ini kurangkum dari rottentomatoes sama imdb, aku bakal bikin review nya nanti, bukan review yang pro banget kaya reviewer gitu sih, cuma personal opinion aja, sambil checking film apa aja yang udah di tonton.

so, this is my 2019 checklist !

  1. Glass
  2. A dog’s Way Home
  3. Escape Room
  4. Serenity
  5. The Kid Who Would Be a King
  6. The Lego Movie 2 : The Second Part
  7. What Men Want
  8. Happy Death Day 2u
  9. Alita : Battle Angel
  10. Fighting With My Family
  11. Isn’t It Romantic
  12. How to Train Your Dragon 3 : The Hidden World
  13. The Rhythm Section
  14. Chaos Walking
  15. Captain Marvel
  16. Us
  17. Greyhound
  18. Where’d You Go, Bernadette
  19. Dumbo
  20. Captive State
  21. Shazam!
  22. Pet Sematary
  23. Hellboy
  24. Missing Link
  25. The Curse of La Llorona
  26. Under The Silver Lake
  27. Avengers : Endgame
  28. Pokemon Detective Pikachu
  29. UglyDolls
  30. John Wick : Chapter 3
  31. Aladdin
  32. Ad Astra
  33. Godzilla : King of The Monsters
  34. Rocketman
  35. Dark Phoenix
  36. The Secret Life of Pets 2
  37. Flarsky
  38. Men in Black : International
  39. Shaft
  40. Toy Story 4
  41. Child’s Play
  42. Grudge
  43. Limited Partners
  44. Ford v. Ferrari
  45. Spider-Man : Far From Home
  46. The Lion King
  47. Once Upon a Time in Hollywood
  48. Hobbs & Shaw
  49. The New Mutants
  50. Artemis Fowl
  51. The Angry Birds Movie 2
  52. IT : Chapter Two
  53. The Kitchen
  54. Joker
  55. Gemini Man
  56. The Woman in The Window
  57. Zombielan 2
  58. The Goldfinch
  59. The Addams Family
  60. A Beautiful Day in The Neighborhood
  61. Terminator 6
  62. Charlie’s Angels
  63. Arctic Justice
  64. Sonic The Hedgehog
  65. Kingsman 3
  66. Margies Clause
  67. Frozen 2
  68. Jumanji 2
  69. Star Wars : Episode IX
  70. Little Women

hmmmmm.. yang di list sampe 70 film, belom lagi film film yang kudu ditonton dulu sebelom nonton seri yang barunya hahaha sama film lain di 2019 yg ngga ke list, sama film jadul yang belom ditonton juga masih banyak. waaaaaaaa

ngga sabar nonton nya !

 

0

Welcome 2018 !

Buat 2017 ?

  • Apalagi kalo bukan, punya dedeeeee !
  • Cepet jadi alumni lagi dari sini ^^
  • Punya usaha sendiri, biar bisa kerja di rumah.
  • Mahir ngerajut, cari kemampuan baru..
  • lope lope terus sama kamuuu~
  • Bantu kevin sama agil, biar mereka bisa mandiri.
  • dan lagi, buat sekarang ngga muluk-muluk, kembali lagi ke 60kg ! naiknya sampe jadi 66 kg dong setelah nikah dan kerjaaaa -..-
  • Have a trip with my new family!

Setelah lewat 2017 ?

  • hmmmm.. masih belum punya dede 😦
  • udah jadi alumniiiii !
  • mulai coba jualan, semoga istiqomah~ semoga terus ada rejekinya~
  • belom ngerajut lagi, tapi mulai hobi baru ^^
  • daaaaaaaaaaaaaan malah jadi 74 sekarang ! udah 70 sih, tapi malah susah mau nyentuh kepala 6 pun >,<

ada apa aja di 2017 ?

  • Alhamdulillah meskipun belum dikaruniai momongan, tapi makin apet sama ponakan ponakan >,<
  • Mulai gabung di Planner Addict Indonesia sejak kenal dan suka sama yang namanya Bullet Journal , ketemu temen temen baruuuuu !
  • Alhamdulillah hubunganku dengan suami juga makin membaik, we keep learn and challange each other, i love you, ay ❤

dan meskipun sekarang udah di bulan Mei, masih pengen nyantumin apa aja yang dipengen di tahun 2018 ini :

  • never lose hope, keep praying, keep working, May Allah SWT give us chance to have baby, or babies, maybe ? aamiin.
  • be better me 🙂
  • usaha kami makin baik, supaya bisa support yg membutuhkan ^^
  • financial freedom ? atau mungkin untuk saat ini, aku bisa ngatur keuangan lebih baik lagi.
  • project rumah bisa beres
  • kita bisa lebih bermanfaat untuk satu sama lain, keluarga, saudara,sahabat semuanya
  • ALL OF MY RESOLUTIONS COME TRUE~
    dan yang paling penting
  • bahagia dan sehat selalu, buat aku, keluarga, sahabat, kamu, semuanya ^^

and AGAIN and AGAIN,
hope we are having a great year !!
WOOHOO~

0

Welcome 2017 !

YEAAAAAAY~

  • dapet kerja di BANDUNG ! udah, itu, dulu, aja. Alhamdulillah skrg udah kerja, di Bandung ! YAHAAAAAAA

Resolusi 2016, simple yak (akibat lupa nulis resolusi yang 2015) HAHAH

ada apalagi di 2016 ?

  • Hey, YOU ! Alhamdulillah ya sekarang udah SAAAAAAAH~ 10 April 2016
  • Rumah sendiriiiiii~
  • Kerja di Bandung, jadi bisa bareng kamu teruuus..

Buat 2017 ?

  • Apalagi kalo bukan, punya dedeeeee !
  • Cepet jadi alumni lagi dari sini ^^
  • Punya usaha sendiri, biar bisa kerja di rumah.
  • Mahir ngerajut, cari kemampuan baru..
  • lope lope terus sama kamuuu~
  • Bantu kevin sama agil, biar mereka bisa mandiri.
  • dan lagi, buat sekarang ngga muluk-muluk, kembali lagi ke 60kg ! naiknya sampe jadi 66 kg dong setelah nikah dan kerjaaaa -..-
  • Have a trip with my new family!
  • ALL OF MY RESOLUTIONS COME TRUE~
    dan yang paling penting
  • bahagia dan sehat selalu, buat aku, keluarga, sahabat, kamu, semuanya ^^

and AGAIN and AGAIN,
hope we are having a great year !!
WOOHOO~

-nissapras

0

Daisy by. Zedd

“Daisy”
by. Zedd (feat. Julia Michaels)

Daisy, always climbing up the same tree
Finding love in all the wrong scenes, Daisy, you got me
Daisy, always walking down the wrong streets
Starting fires out of dead weeds, Daisy, you got me

[Chorus:]
Let me show you how a kiss should taste
Trust me, I won’t give your heart away
Why you running, running when you got it right here?
Oh, I would love you if you let me

Daisy, always dancing to the same beat
Broken records stuck on repeat, Daisy, you got me
Daisy, don’t you know that you’re amazing?
Broken hearts just keeps on breaking, Daisy
I would take the light out the stars to help you see
Anything to guide you straight to me

[Chorus x2]

I won’t give your heart away
Why you running, running when you got it right here?

source : azlyrics
0

Unkiss Me by. Maroon5

“Unkiss Me”
by. Maroon5

If you respect me
Don’t protect me
You can tell me,
I can handle it
Stop pretending ’cause we’re going down

If you let go
Then just let go
It’s disrespectful
How you’ve handled this
Never ending, kinda run around

I lied to my heart ’cause I thought you felt it
You can’t light a fire, if the candle’s melted
No, you don’t have to love me if you don’t wanna
Don’t act like I mean nothing
But if you’re gonna, well, then you better

Unkiss me,
Untouch me
Untake this heart
And I’m missing
Just one thing
A brand new start

Can’t erase this,
Can’t delete this,
I don’t need this,
I can’t handle it
I just feel it that you’re over us

If I wait here,
If I see you
It won’t matter,
What’s the point of this?
We’re in pieces because you’re over us

I lied to my heart ’cause I thought you felt it
You can’t light a fire, if the candle’s melted
No, you don’t have to love me if you don’t wanna
Don’t act like I mean nothing
But if you’re gonna, well, then you better

Unkiss me,
Untouch me
Untake this heart
And I’m missing
Just one thing
A brand new start
So unkiss me
So unkiss me

So, baby, let go
Gotta let go
It’s disrespectful
I can handle this
Never ending, kinda run around

Unkiss me,
Untouch me
Untake this heart
And I’m missing
Just one thing
A brand new start
So unkiss me
So unkiss me
Unkiss me

source : azlyrics

0

Till It Hurts by. Yellow Claw ft Ayden

“Till It Hurts”
by. Yellow Claw (feat. Ayden)

Hold me tight, read my lips
Don’t need a word to say
Lay me down, blow my mind
Let’s take it all the way

Tell me will you love me tomorrow
Like you love me tonight
So we can worry about it tomorrow
Just give me tonight

Love me till it hurts
Make my body burn
Love me till it hurts
I need my heart to burst

Want that real love, no fake love
That hard love until it hurts
That straight fire no fake fight
We can’t stop until it hurts
Don’t you worry about a thang I’ma do you right
I’ma hit it in the morning like I do tonight

Slow it down till my heart is ready to explode
Bring it back, go down low
As far as you can go

Tell me will you love me tomorrow
Like you love me tonight
So we can worry about it tomorrow
Just give me tonight

Love me till it hurts
Make my body burn
Love me till it hurts
I need my heart to burst

source : azlyrics